Ovi rakkautta

Yksi kotimme persoonallisista yksityiskohdista on vanhat pariovet. Pariovia tuli metsästettyä läpi kevään, mutta en halunnut periaatteessa maksaa ovista useita satoja euroja (saatika kuuttasataa euroa). Odottelu kantoi vihdoin hedelmää, kun huomasin torissa, että joku myi vanhoja pariovia 35 eurolla. Varasimme ja maksoimme ovet ja sovimme että noudamme ne juhannus viikolla.

Viimein koitti päivä että pääsimme ovia hakemaan, mutta ikäväksi yllätykseksemme myyjällä oli mennyt parit sekaisin ja jäljellä oli vain eriparin ovet. Siinä hetken asiaa pohdittuamma ja hinnasta tingittyämme päädyimme ottamaan 25 euron hintaiset ovet matkaamme.

Alun perin ajatuksisani oli hioa ovet ja käsitelllä ne sitten samanlaisiksi kuluneen valkoisiksi. Hionnan jälkeen ovet kuitenkin laitettiin jo paikoilleen odottamaan maalausta. Tovin kun ovia tuijotteli paikoillaan oli selvää, että ovet tulevat jäämään juuri tuollaisiksi. Nyt en voisi kuvitella niitä muunlaisina ja ne tuovat juuri sopivasti kotiimme rosoisuutta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s