Pääosassa lattia

 

Lattia ennenLähtiessämme suunnittelemaan remonttia yksi keskeinen asia oli lattia. Talossa oli tuolloin kellastunut mäntylattia kaikkialla muualla paitsi alakerran makuuhuoneissa. Halusimme ehdottomasti purkaa pätkän seinää keittiön ja olohuoneen väliltä ja tämä aiheuttikin päänvaivaa lattian suhteen, koska tietenkään seinän alla sitä ei ollut.
Vaihtoehtona olisi ollut lattian uusiminen kokonaan. Kauhukuvana mielessä oli jo puulattian hävitys ja laminaatti tilalle. Onneksi näin ei tarvinnut tehdä!

Versio 2

Aikani Pinterestiä selailin ja sieltähän se  inspiraatio ratkaisuun sitten sattui silmään. Päätimme upottaa poikittain lattiaan koko aukon mittaisen mänty lankun lattian kanssa samalle tasolle. Hionnan ja käsittelyn jälkeen lattiasta tuli kuin uusi. Asensimme samalla myös molempiin makuuhuoneisiin samanlaisen puulattian.

Olen ollut lattia ratkaisuun enemmän kuin tyytyväinen ja näin saimme pitää kodissamme puulattian lämpimän hengen. Vaikkakin koiran kanssa lattia ei enää todellakaan ole uuden veroinen, niin kuin alemmista kuvista voi huomata. Onneksi kuitenkin puulattian henkeen kuuluukin elämisen jäljet.

Mitä mieltä olette ratkaisusta?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s