Kurkistus keittiöön

Keittiö

Lähtiessämme suunnittelemaan keittiötämme keväällä 2015 meillä oli mielessä muutamia ajatuksia mitkä tulisi toteutua. Yksi niistä oli ehdottomasti täysikorkea jääkaappi ja pakastin, koska keittiömme seinäpinta-ala on aika rajallinen päädyimme valitsemaan jääkaapiksi kotimaisen Festivo kylmiöpakastimen. Ihastuimme Festivoon sen monipuolisuuden takia, siitä löytyy mm. omat lokerot lihalle ja kasviksille sekä aivan ihana puukori vihanneksia varten.

Jääkaapin ympärille rakensimme täyskorkean kaapiston johon upotettiin höyryuuni sekä yhdistelmäuuni. Yläkaappeihin saa piiloon astioita ja tavaroita joita ei tarvitse päivittäin. Lähtökohtaisesti pyrimme saamaan keittiöön mahdollisimman paljon säilytys tilaa vetolaatikkojen taakse. Mikä onkin osoittautunut käytännön kannalta erittäin hyväksi ratkaisuksi.

Keittiö

Keittiön materiaaliksi valitsimme selkeälinjaisen valkoisen kaapiston uravetimillä ja tasoksi valitsimme betonin näköisen laminaatin. Keittiön kaapistot tilattiin Keittiömaailman valikoimasta ja kaikki kodinkoneet (liesituuletinta lukuunottamatta) Expertin kautta.

Keittiö

Emme halunneet keittiöömme yläkaappeja ollenkaan, jotta keittiöstä ei tulisi liian raskas. Päädyimme laittamaan tiskialtaan päälle yksinkertaisen hyllyn ja sen alle tangon joka on helpottanut arkisia asioita kuten astioiden kuivaamista.

DSC_1070

Halusimme ehdottomasti mustan hanan mustan komposiitti altaan kaveriksi. Mieluisin hana vaihtoehto löytyi ruotsalaisen Niviton valikoimasta. Sen tilauksen kanssa oli vähän ongelmia, kun tilasimme sen ensiksi ruotsalaisen nettikaupan kautta. Odottelimme tilausta toista kuukautta, eikä tuotetta koskaan tullut. Lopuksi tilasimme sen suoraan Nivitolta ja hana saapui muutamassa päivässä.  Keittiön pistorasiat ratkaistiin Savon tasoon upotettavalla pistorasialla, jonka saa helposti piiloon.

Keittiö

Mielestäni kokonaisuus on erittäin harmooninen ja toimiva. Mitä mieltä sinä olet?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s