TOP 5 Löydöt

Ajattelin jakaa kanssanne tämän hetken omat TOP 5 suosikki löydöt, jotka on pelastettu roskalavoilta. Helsingissä asuessamme seurasin aktiivisesti facebookissa olevaa roskalava Helsinkiä, jossa ilmoitettiin roskalavojen sijainnit kuvien kera. Sen kautta olen tehnytkin suurimman osan omista lemppari löydöistä. Nyt seurailen Roskalava Kajaania, mutta sen tarjonta on aika vaihteleva. Muutamat löydyt toki sieltäkin kautta on tullut bongattua.

KEINUTUOLI

KeinutuoliTämä musta keinutuoli, jossa näkyy kuluneena pintana kaikki keinutut kilometrit on ehdottomasti ykkös suosikkini! Olin pitkään katsellut sopivaa keinutuolia ja vieläpä sopivan hintaista. Tämä keinutuoli näkyi yhdessä roskalava ilmoituksessa enkä valitettavasti päässyt sitä itse heti pelastamaan. Onneksi ystävällinen roskalavan ilmoittaja pelasti sen puolestani.

METALLISET TUOLIT 2 kappaletta

Metalli tuoliHeti toisena keinutuolin jälkeen tulevat nämä aikaisemminkin blogissa vilahtaneet tuolit. Pidän erityisesti niiden muotoilusta ja mielestäni ne ovat hyvin monikäyttöiset. Toinen tuoli oli esimerkiksi tämän kesän ulkona kuistilla. Ja mikä parasta näissä on ihan järkyttävän hyvä istua.

SEINÄVALAISIN

SeinävalaisinTämä kaunokainen sattui mieheni silmään yhtä lavaa tutkiessamme.  En itse olisi sitä varmaan mukaani ottanut, mutta mieheni halusi sen välttämättä mukaansa (ONNEKSI). Uudessa kodissamme se löysi heti oman paikkansa valaisemaan yläkerran portaikkoa.

PYÖREÄ PEILI

dsc_1208Pyöreät peilit ovat nyt kovassa huudossa ja tämän kaunokaisen bongasin Kajaanin roskalava yhteisöstä. Peilissä on kulumaa ja elämän jälkiä, mutta minua se ei haittaa. Peili löysi paikkansa eteisestä lipaston päältä.

VANHA TV-PÖYTÄ

YÖPÖYTÄTämä vanha tv-pöytä on myös Helsingin aikaisia saaliita. Maalasin kannen valkoiseksi ja tämä monikäyttöinen pöytä toimittaa meillä nyt yöpöydän virkaa.

Niinhän sitä sanotaan, että toisen roska on toisen aarre ja se pitää mielestäni hyvin paikkansa. Olisi hauska kuulla millaisia löytöjä te olette tehneet.

Mainokset

One thought on “TOP 5 Löydöt

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s