Yläkerran tasanne

portaikkoYläkerran tasanneYläkerran tasanneYläkertamme on hieman erikoisempi ja se jakautuu kahteen eri tasoon. Ensimmäiseltä tasolta on kulku saunaan ja pesuhuoneeseen. Muutama porrasaskelma ylemmäs ja päästään toisen tason pieneen aulatilaan, josta on kulku ullakolle sekä vaatekomeroon ja sen jatkeena on takka/vierashuoneemme.

Remontissa maalasimme kaikki levytetyt seinät harmaalla, kun ne aijemmin olivat viininpunaiset. Seinä- ja kattopanelit oli maalattu jo aikaisemmin valkoisiksi, mutta teimme niille vielä raikastus maalauksen. Portaikon askelmat olivat tummanruskeat ja ne sai myös valkoisen maalin pintaansa. Saunantasanteen lattia oli myös tummanruskea ja päätimme käsitellä sen samalla tavalla kuin muut talon lattiat. Koko yläkerran ilme raikastui huomattavasti.

Meillä on ollut tapana ostaa ulkomaan reissuilta matkamuistona jotain kotiimme ja sisustukseen liittyvää. Näin matkasta jää joku kiva muisto, mutta kaapit eivät täyty turhasta matkamuisto krääsästä. Portaikossa vastaan tuleva pyöräjuliste on yksi niistä ja lähti mukaamme Barcelonan reissulta. Kiikkutuoli on roskavalava löytö, kuten aijemmin kerroinkin *klik ja sen yläpuolella oleva vanha naulakko on mieheni mummolasta. Naulakko oli aijemmin mintunvirheä, mutta maalasin sen mustaksi. Pöytävalaisin löytyi kuusamon kirpparilta ja on ehdottomasti yksi suosikki valaisimistani. Vaikka taidan kyllä tunnustautua yhdenlaiseksi valaisin friikiksi. Voisin nimittäin ostaa niitä loputtomasti!

Tässä vielä muutama huonolaatuinen ennen kuva remontti kaaoksen keskeltä. Ihanaa alkavaa viikkoa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s