Baby’s corner

fullsizeoutput_1193DSC_2577DSC_2566DSC_2628DSC_2584DSC_2567

Päätimme jo ennen pienokaisen tuloa, että emme tee tässä vaiheessa vielä vauvalle omaa huonetta, vaan hän saa nukkua kanssamme samassa huoneessa. Näin ollen makuuhuoneeseemme tehtiin siis tilaa pinnasängylle ja vauvalle sisustettiin oma pieni nurkkaus. Hoitopöytä me sijoitettiin vessaan ja siitä löytyykin aikaisempi postaus täältä *KLIK. Tämä järjestely on osoittautunut myös käytännön kannalta meidän perheelle sopivaksi. Näin vauva nukkuu yöt omassa sängyssä, mutta on lähellä jolloin yösyötöt tapahtuu näppärästi ja hoitopöytä on lähellä vesipistettä.

Vanha pinnasänky saatiin appivanhemmilta ja se on viime keväinen ostos Kuusamon kirpputorilta muistaakseni huimaan viiden euron hintaan. Sänky miellyttää kovasti silmääni ja sopii mielestäni loistavasti kotiimme sisustukseen. Kuvissa näkyvän kuumailmapallo valaisimen tein itse kierrätyskeskuksesta löytyneestä rottinkisesta varjostimesta ja kotoa löytyneistä valaisin tarvikkeista. Matkustajan korin tein maitopurkista päällystämällä sen pellavakankaalla ja lahjaksi saatu Pentikin pupu pääsi kuumailmapallon matkustajaksi. Maalasin varjostimen kalkkimaalilla ja kiinnitimme valaisimen seinään puista hyllynkannatinta hyödyntäen. Söpö kuumailmapallo teema jatkuu Lindexiltä löytyneissä lakanoissa sekä valaisimen vieressä olevassa taulussa.

Vähän jo sormet syyhyäisi vauvan oman huoneen sisustamiseen, mutta se saa vielä toistaiseksi odottaa. Sillä aikaa onkin hyvä inspiroitua ja hakea ideoita ihanista lastenhuoneista Pinterestistä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s